fbpx

Ne Përputhim Çmimet

Ju mund të kërkoni një rimbursim për diferencën nëse ndodh që të gjeni të njëjtën rezervë më lirë në një faqe tjetër në internet.

Ju duhet të na kontaktoni para se të bëni rezervimin ose pas rezervimit me ne të paktën 24 orë para datës tuaj të check-in.

Ju do të duhet të na jepni lidhjen për ofertën tjetër e cila duhet të jetë në internet dhe e disponueshme kur të kontrollojmë.

Lista e Kontrollit të Përputhjes së Çmimeve

  • Oferta tjetĂ«r duhet tĂ« jetĂ« pĂ«r tĂ« njĂ«jtĂ«n lloj prone dhe akomodimi.
  • Oferta tjetĂ«r duhet tĂ« jetĂ« pĂ«r tĂ« njĂ«jtat data tĂ« check in dhe check out.
  • Oferta tjetĂ«r duhet tĂ« ketĂ« tĂ« njĂ«jtĂ«n politikĂ« anulimi dhe kushte.

Kur nuk mund të përputhemi me Çmimin

  • NĂ«se oferta tjetĂ«r Ă«shtĂ« nĂ« njĂ« faqe nĂ« internet qĂ« nuk tregon pronĂ«n ose llojin e akomodimit nĂ« tĂ« cilin do tĂ« qĂ«ndroni deri pas rezervimit.
  • NĂ«se oferta tjetĂ«r Ă«shtĂ« pjesĂ« e njĂ« programi besnikĂ«rie ose shpĂ«rblimesh. Ne e pĂ«rcaktojmĂ« kĂ«tĂ« lloj oferte tjetĂ«r si çdo situatĂ« kur njĂ« klient merr njĂ« çmim tĂ« reduktuar nga njĂ« pronĂ« ose njĂ« faqe tjetĂ«r nĂ« internet si njĂ« shpĂ«rblim pĂ«r pĂ«rsĂ«ritjen e biznesit, hyrjen, futjen e njĂ« kodi kuponi, referimin e klientĂ«ve tĂ« tjerĂ« ose kryerjen e ndonjĂ« veprimi tjetĂ«r i cili mĂ« pas ndryshon çmimi i treguar fillimisht.
  • NĂ«se prenotimi juaj ose oferta me tĂ« cilĂ«n po krahasoni etiketohen si ofertĂ« partnere (dmth lehtĂ«sohet nga njĂ« kompani partnere Booking.com).

Nëse rezervimin tuaj e keni gjetur më lirë diku tjetër

  • Mund tĂ« na kontaktoni pĂ«r mĂ« shumĂ« informacione qĂ« pĂ«rputhen me Çmimin.