fbpx

Tuzi

Tuzi

Tuzi është një qytet i vogël dhe selia e Komunës Tuzi, Mali i Zi. Ndodhet përgjatë një rruge kryesore midis qytetit të Podgoricës dhe pikës kufitare shqiptare, vetëm disa kilometra në veri të Liqenit të Shkodrës. Kisha e Shën Antonit dhe Xhamisë së Qazimbeg & #039; janë të vendosura në qendër të qytetit. Wikipedia

Eksploroni Qytetin

Hartat e Qytetit

Idetë e udhëtimit

Plazhet

Vendet më të mira të pushimeve në Shqipëri

E izoluar dhe e mbyllur nga bota për kaq shumë kohë, Shqipëria doli nga sundimi komunist në 1991. Në ditët e sotme, vizitorët janë pa dyshim të befasuar nga të gjitha ato që ajo ofron; plazhe të bukura që shtrihen krahas vargmaleve që të lënë pa frymë dhe liqeneve vezullues. Falë ...

parqet kombëtare

29 foto që vërtetojnë se Shqipëria është Kroacia e re

  1/29 Kredia e imazhit: Instagram.com/adisshera Për pesë vitet e fundit Kroacia ka qenë një pikë turistike për arsye shumë të mira. Shteti ballkanik ka një vijë të bukur bregdetare, fshatra historikë dhe çmime shumë të favorshme. Aq e favorshme në fakt sa ...