fbpx

Shkoder

Shkodër

Shkodra ose Shkodra është qyteti i pestë më i populluar i Republikës së Shqipërisë dhe kryeqyteti i bashkisë dhe qarkut eponim. Shtë një nga qytetet më të lashta në Ballkan dhe ushtron ndikime të forta kulturore, ekonomike dhe fetare në Shqipërinë e Veriut. Vendndodhja e tij ka qenë me rëndësi strategjike gjatë gjithë historisë së saj. Shpesh e ka ndihmuar qytetin për pasurinë e tij ose e ka bërë atë objekt konfliktesh midis fuqive të huaja. Wikipedia

Eksploroni Qytetin

Hartat e Qytetit

Idetë e udhëtimit

Plazhet

Vendet më të mira të pushimeve në Shqipëri

E izoluar dhe e mbyllur nga bota për kaq shumë kohë, Shqipëria doli nga sundimi komunist në 1991. Në ditët e sotme, vizitorët janë pa dyshim të befasuar nga të gjitha ato që ajo ofron; plazhe të bukura që shtrihen krahas vargmaleve që të lënë pa frymë dhe liqeneve vezullues. Falë ...

parqet kombëtare

29 foto që vërtetojnë se Shqipëria është Kroacia e re

  1/29 Kredia e imazhit: Instagram.com/adisshera Për pesë vitet e fundit Kroacia ka qenë një pikë turistike për arsye shumë të mira. Shteti ballkanik ka një vijë të bukur bregdetare, fshatra historikë dhe çmime shumë të favorshme. Aq e favorshme në fakt sa ...