fbpx

Ksamil

Ksamil

Ksamil është një fshat dhe një ish-komunë në rivierën e Shqipërisë Jugore, dhe pjesë e Parkut Kombëtar të Butrintit. Në reformën e qeverisjes vendore 2015 u bë një nënndarje e komunës Sarandë. Popullsia në regjistrimin e vitit 2011 ishte 2,994. Njësia bashkiake përbëhet nga fshatrat Ksamil dhe Manastir. Wikipedia

Eksploroni Qytetin

Hartat e Qytetit

Idetë e udhëtimit

Plazhet

Vendet më të mira të pushimeve në Shqipëri

E izoluar dhe e mbyllur nga bota për kaq shumë kohë, Shqipëria doli nga sundimi komunist në 1991. Në ditët e sotme, vizitorët janë pa dyshim të befasuar nga të gjitha ato që ajo ofron; plazhe të bukura që shtrihen krahas vargmaleve që të lënë pa frymë dhe liqeneve vezullues. Falë ...

parqet kombëtare

29 foto që vërtetojnë se Shqipëria është Kroacia e re

  1/29 Kredia e imazhit: Instagram.com/adisshera Për pesë vitet e fundit Kroacia ka qenë një pikë turistike për arsye shumë të mira. Shteti ballkanik ka një vijë të bukur bregdetare, fshatra historikë dhe çmime shumë të favorshme. Aq e favorshme në fakt sa ...