fbpx

Berat

Berat

Berati është një qytet në lumin Osum, në Shqipërinë e Mesme. Ai & #039; është i njohur për shtëpitë e tij të bardha osmane. Në majë të një kodre, Kalaja e Beratit është një kompleks i madh tani i banuar nga banorë të qytetit. Brenda mureve të saj gjenden kisha bizantine, Xhamia e Kuqe dhe Muzeu Kombëtar Onufri, me ikona të krishtera. Lindja është Muzeu Etnografik, në një shtëpi të shekullit të 18-të, duke shfaqur zanate tradicionale dhe një pjesë të një pazari mesjetar të rindërtuar. - Google

Eksploroni Qytetin

Hartat e Qytetit

Idetë e udhëtimit

Plazhet

Vendet më të mira të pushimeve në Shqipëri

E izoluar dhe e mbyllur nga bota për kaq shumë kohë, Shqipëria doli nga sundimi komunist në 1991. Në ditët e sotme, vizitorët janë pa dyshim të befasuar nga të gjitha ato që ajo ofron; plazhe të bukura që shtrihen krahas vargmaleve që të lënë pa frymë dhe liqeneve vezullues. Falë ...

parqet kombëtare

29 foto që vërtetojnë se Shqipëria është Kroacia e re

  1/29 Kredia e imazhit: Instagram.com/adisshera Për pesë vitet e fundit Kroacia ka qenë një pikë turistike për arsye shumë të mira. Shteti ballkanik ka një vijë të bukur bregdetare, fshatra historikë dhe çmime shumë të favorshme. Aq e favorshme në fakt sa ...