fbpx

Rregullorja e Përgjithshme e BE-së për Mbrojtjen e të Dhënave Politika e Privatësisë e AlbBnb

Kjo politikë e privatësisë së AlbBnb.com (këtu e tutje: Kompania jonë) do të shpjegojë se si organizata jonë përdor të dhënat personale që mbledhim nga ju kur përdorni faqen tonë të internetit. Adresa e faqes sonë në internet është: https://albbnb.com.

Temat:

 • ÇfarĂ« tĂ« dhĂ«nash mbledhim?
 • Si i mbledhim tĂ« dhĂ«nat tuaja?
 • Si do t’i pĂ«rdorim tĂ« dhĂ«nat tuaja?
 • Si i ruajmĂ« tĂ« dhĂ«nat tuaja?
 • Marketingu
 • Cilat janĂ« tĂ« drejtat tuaja pĂ«r mbrojtjen e tĂ« dhĂ«nave?
 • ÇfarĂ« janĂ« biskotat?
 • Si i pĂ«rdorim cookies?
 • Cilat lloje tĂ« cookies pĂ«rdorim?
 • Si tĂ« menaxhoni cookies tuaj
 • Politikat e privatĂ«sisĂ« sĂ« faqeve tĂ« tjera nĂ« internet
 • Ndryshimet nĂ« politikĂ«n tonĂ« tĂ« privatĂ«sisĂ«
 • Si tĂ« na kontaktoni
 • Si tĂ« kontaktoni autoritetet pĂ«rkatĂ«se

Çfarë të dhënash mbledhim?

Kompania jonë mbledh të dhënat e mëposhtme:

 • Informacion personal i identifikimit (Emri, adresa e postĂ«s elektronike, numri i telefonit)

Si i mbledhim të dhënat tuaja?

Ju i siguroni Kompanisë sonë direkt shumicën e të dhënave që mbledhim. Ne mbledhim të dhëna dhe përpunojmë të dhëna kur ju:

 • Regjistrohuni nĂ« internet ose vendosni njĂ« porosi pĂ«r ndonjĂ« nga produktet ose shĂ«rbimet tona.
 • Vullnetarisht pĂ«rfundoni njĂ« studim tĂ« klientit ose jepni reagime pĂ«r ndonjĂ« nga bordet tona tĂ« mesazheve ose pĂ«rmes postĂ«s elektronike.
 • PĂ«rdorni ose shikoni faqen tonĂ« tĂ« internetit pĂ«rmes cookies tĂ« shfletuesit tuaj.

Kompania jonë gjithashtu mund të marrë të dhënat tuaja indirekt nga burimet e mëposhtme:

 • MailChimp (pĂ«rmes Buletinit tonĂ«)

Si do t’i përdorim të dhënat tuaja?

Kompania jonë mbledh të dhënat tuaja në mënyrë që të mund të:

 • PĂ«rpunoni porosinĂ« tuaj dhe menaxhoni llogarinĂ« tuaj.
 • Ju dĂ«rgoni me email me oferta speciale pĂ«r produktet dhe shĂ«rbimet e tjera qĂ« mendojmĂ« se mund t'ju pĂ«lqejnĂ«.

Nëse jeni dakord, Kompania jonë do të ndajë të dhënat tuaja me kompanitë tona partnere në mënyrë që ata të mund t'ju ofrojnë produktet dhe shërbimet e tyre.

 • GoogleAnalytics
 • Facebook Analytics
 • MailChimp

Kur Kompania jonë përpunon porosinë tuaj, ajo mund t'i dërgojë të dhënat tuaja dhe gjithashtu të përdorë informacionin që rezulton nga agjencitë e referencës së kredisë për të parandaluar blerjet mashtruese. Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen gjithashtu përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të postave të padëshiruara të palëve të treta.

Si i ruajmë të dhënat tuaja?

Kompania jonë ruan në mënyrë të sigurt të dhënat tuaja (Cloud Hosted) në 1 & 1 IONOS Inc. objektet e Qendrës së të Dhënave në Shtetet e Bashkuara dhe Evropë, veçanërisht në Londër, Berlin, Frankfurt am Main dhe Karlsruhe, Las Vegas, New Jersey.

Nëse keni një llogari në këtë sit, ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që ne mbajmë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që të fshijmë çdo të dhënë personale që kemi në lidhje me ju. Kjo nuk përfshin të dhëna që ne jemi të detyruar të mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose të sigurisë.

Nëse lini një koment, komenti dhe meta të dhënat e tij mbahen për një kohë të pacaktuar. Kjo në mënyrë që të njohim dhe miratojmë çdo koment vijues automatikisht në vend që t'i mbajmë në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne gjithashtu ruajmë informacionin personal që ata japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shohin, modifikojnë ose fshijnë informacionin e tyre personal në çdo kohë (përveç që nuk mund të ndryshojnë emrin e tyre të përdoruesit). Administratorët e faqeve të internetit gjithashtu mund të shohin dhe modifikojnë atë informacion.

Marketingu

Kompania jonë dëshiron t'ju dërgojë informacione në lidhje me produktet dhe shërbimet tona që ne mendojmë se mund t'ju pëlqejnë, si dhe ato të kompanive tona partnere.

Nëse keni rënë dakord të merrni marketing, gjithmonë mund të hiqni dorë në një datë të mëvonshme.

Ju keni të drejtë në çdo kohë të ndaloni Kompaninë Tonë të mos ju kontaktojë për qëllime marketingu ose t'u jepni të dhënat tuaja anëtarëve të tjerë të Grupit të Kompanisë Tonë.

Cilat janë të drejtat tuaja për mbrojtjen e të dhënave?

Kompania jonë dëshiron të sigurohet që ju jeni plotësisht të vetëdijshëm për të gjitha të drejtat tuaja për mbrojtjen e të dhënave. Çdo përdorues ka të drejtën e mëposhtme:

E drejta për qasje - Ju keni të drejtë të kërkoni nga Kompania jonë kopje të të dhënave tuaja personale. Ne mund t'ju paguajmë një tarifë të vogël për këtë shërbim.

E drejta për korrigjim - Ju keni të drejtë të kërkoni që Kompania jonë të korrigjojë çdo informacion që ju mendoni se është i pasaktë. Ju gjithashtu keni të drejtë të kërkoni nga Kompania jonë të plotësojë informacionin që besoni se është i paplotë.

E drejta për fshirje - Ju keni të drejtë të kërkoni që Kompania jonë të fshijë të dhënat tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta për të kufizuar përpunimin - Ju keni të drejtë të kërkoni që Kompania jonë të kufizojë përpunimin e të dhënave tuaja personale, në kushte të caktuara.

E drejta për të kundërshtuar përpunimin - Ju keni të drejtë të kundërshtoni përpunimin e të dhënave tuaja personale nga Kompania jonë, në kushte të caktuara.

E drejta për transportueshmëri të të dhënave - Ju keni të drejtë të kërkoni që Kompania jonë të transferojë të dhënat që ne kemi mbledhur në një organizatë tjetër, ose direkt tek ju, në kushte të caktuara.

NĂ«se bĂ«ni njĂ« kĂ«rkesĂ«, ne kemi njĂ« muaj pĂ«r t'ju pĂ«rgjigjur. NĂ«se dĂ«shironi tĂ« ushtroni ndonjĂ« nga kĂ«to tĂ« drejta, ju lutemi na kontaktoni me email [email protected] ose na telefononi +355 67 2 252 262 ose na dĂ«rgoni mesazhe https://albbnb.com/contact/

Biskota

Cookies janë skedarë me tekst të vendosur në kompjuterin tuaj për të mbledhur informacion standard të regjistrit të Internetit dhe informacionin e sjelljes së vizitorëve. Kur vizitoni faqet tona të internetit, ne mund të mbledhim informacion nga ju automatikisht përmes cookies ose teknologjisë së ngjashme

Për informacion të mëtejshëm, vizitoni allaboutcookies.org.

Si i përdorim cookies?

Kompania jonë përdor cookies në një sërë mënyrash për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë të internetit, duke përfshirë:

 • Duke ju mbajtur tĂ« identifikuar
 • PĂ«rmirĂ«soni pĂ«rvojĂ«n tuaj tĂ« pĂ«rdoruesit
 • TĂ« kuptuarit se si e pĂ«rdorni faqen tonĂ« tĂ« internetit

Cilat lloje të cookies përdorim?

Ekzistojnë një numër i llojeve të ndryshme të cookies, megjithatë, faqja jonë e internetit përdor:

 • Funksionaliteti - Kompania jonĂ« pĂ«rdor kĂ«to cookies nĂ« mĂ«nyrĂ« qĂ« ne t'ju njohim nĂ« faqen tonĂ« tĂ« internetit dhe tĂ« kujtojmĂ« preferencat tuaja tĂ« zgjedhura mĂ« parĂ«. KĂ«to mund tĂ« pĂ«rfshijnĂ« gjuhĂ«n nĂ« tĂ« cilĂ«n preferoni dhe vendndodhjen nĂ« tĂ« cilĂ«n pĂ«rdoren. PĂ«rdoret njĂ« pĂ«rzierje e cookies tĂ« palĂ«ve tĂ« para dhe tĂ« palĂ«ve tĂ« treta.
 • Reklamimi - Kompania jonĂ« pĂ«rdor kĂ«to cookies pĂ«r tĂ« mbledhur informacione nĂ« lidhje me vizitĂ«n tuaj nĂ« faqen tonĂ« tĂ« internetit, pĂ«rmbajtjen qĂ« keni parĂ«, lidhjet qĂ« keni ndjekur dhe informacionin nĂ« lidhje me shfletuesin tuaj, pajisjen dhe adresĂ«n tuaj IP. Kompania jonĂ« ndonjĂ«herĂ« ndan disa aspekte tĂ« kufizuara tĂ« kĂ«tyre tĂ« dhĂ«nave me palĂ« tĂ« treta pĂ«r qĂ«llime reklamimi. Ne gjithashtu mund tĂ« ndajmĂ« tĂ« dhĂ«na nĂ« internet tĂ« mbledhura pĂ«rmes cookies me partnerĂ«t tanĂ« tĂ« reklamimit. Kjo do tĂ« thotĂ« qĂ« kur vizitoni njĂ« faqe tjetĂ«r nĂ« internet, mund t'ju tregohet reklamĂ« bazuar nĂ« modelet tuaja tĂ« shfletimit nĂ« faqen tonĂ« tĂ« internetit.

Si të menaxhojmë cookies

Ju mund të vendosni që shfletuesi juaj të mos pranojë cookies, dhe faqja e internetit e mësipërme ju tregon se si të hiqni cookies nga shfletuesi juaj. Sidoqoftë, në disa raste, disa nga tiparet e faqes sonë të internetit mund të mos funksionojnë si rezultat.

Politikat e privatësisë së faqeve të tjera në internet

Uebfaqja e Kompanisë Tonë përmban lidhje me faqet e internetit të tjera. Politika jonë e privatësisë vlen vetëm për faqen tonë të internetit, kështu që nëse klikoni në një lidhje në një faqe tjetër në internet, duhet të lexoni politikën e tyre të privatësisë.

Ndryshimet në politikën tonë të privatësisë

Kompania jonë mban politikën e saj të privatësisë nën shqyrtim të rregullt dhe vendos çdo azhurnim në këtë faqe në internet. Kjo politikë e privatësisë është azhurnuar për herë të fundit më 9 janar 2019.

Si të na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me politikën e privatësisë së Kompanisë sonë, të dhënat që ju mbajmë ju ose dëshironi të ushtroni një nga të drejtat tuaja për mbrojtjen e të dhënave, mos hezitoni të na kontaktoni.

Na dĂ«rgoni me email nĂ«: [email protected]

Na telefononi: +355 67 2 252 262

Ose na dërgoni mesazhe në: https://albbnb.com/contact/

Si të kontaktoni autoritetin përkatës

Nëse dëshironi të raportoni një ankesë ose nëse mendoni se Kompania jonë nuk e ka adresuar shqetësimin tuaj në mënyrë të kënaqshme, mund të kontaktoni:

Zyra Shqiptare për Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Adresa: Rruga Abdi Toptani, Nr. 4

Kati i dyte, 1001, Tiranë, Shqipëri

E-mail: [email protected]