fbpx

Misioni yne

AlbBnb në një treg shqiptar të shërbimeve të pushimeve në një mision për të "Përvojë më të mirë si të shqiptarëve vendas që kalojnë pushimet në Shqipëri ashtu edhe të udhëtarëve të huaj që vizitojnë Shqipërinë".

Vizioni yne

Vizioni i AlbBnb është të "Bëni Shqipërinë vendin e domosdoshëm për t'u vizituar në Evropë" dhe "Bëni Turizmin Shqiptar një Përvojë Premium" nga "Mbështetja dhe Trajnimi i Drejtpërdrejtë dhe Lokal i Pritësve tanë për të bërë të lumtur mysafirët e tyre dhe për t'i bërë ata të kthehen".

1000+

Partnerë

Bëhuni partner dhe renditni biznesin tuaj në AlbBnb.

2000+

Aktivitetet

Zgjidhni nga mijëra aktivitete në të gjithë Shqipërinë.

300+

Destinacionet

Zgjidhni nga një shumëllojshmëri destinacionesh.

40k +

Rezervimet

Rezervoni festën tuaj në Shqipëri me AlbBnb.

Bëni kërkesë për Anëtarësim në Skuadrën AlbBnb