fbpx

Rreth Nesh

AlbBnb është një Treg Shqiptar i Shërbimeve Turistike që ofron përvoja unike në Shqipëri: Bnbs, Hotele, Ture, Aktivitete, Transport ose Makina me Qira. AlbBnb i lejon njerëzit të rezervojnë ose fitojnë para nga dhomat e tyre, hotelet, guidat turistike, restorantet, transportin ose makinat me qira.

Misioni yne

AlbBnb është në një mision për të “përmirësuar përvojën e shqiptarëve vendas që kalojnë pushimet në Shqipëri dhe gjithashtu të udhëtarëve të huaj që vizitojnë Shqipërinë”.

Vizioni yne

Vizioni i AlbBnb është të "Bëni Shqipërinë vendin e domosdoshëm për t'u vizituar në Evropë" dhe "Bëni Turizmin Shqiptar një Përvojë Premium" nga "Mbështetja dhe Trajnimi i Drejtpërdrejtë dhe Lokal i Pritësve tanë për të bërë të lumtur mysafirët e tyre dhe për t'i bërë ata të kthehen".

"Shqipëria mund të jetë sekreti i fundit në Evropë, por ju nuk duhet të jeni personi i fundit për të zbuluar Shqipërinë. Ejani për një zbulim të ri, largohuni me një përvojë të paharrueshme."

Albanian Tourism Services Marketplace

Sami Muli

Themelues / CEO